Kisah hidup saya

BANGKITKAN NASIB ANDA KERANA DUNIA SEDANG MENELAN KITA!

“Harga barang semakin meningkat, belanja jangan cakaplah!. Kalau sekadar mengeluh tidak akan mengubah apa-apa!”

Kisah hidup saya

YA! dalam ekonomi sekarang, ramai yang hilang pekerjaan mula mencari pelbagai cara untuk menambah pendapatan. Namun sayangnya ramai yang tidak tahu langsung tentang peluang yang boleh dimanfaatkan melalui online.

KEMBANGKAN POTENSI BISNES MELALUI BOSS

YA BETUL, dah ramai yang berjaya menjual produk dan perkhidmatan dalam internet!.

Namun jangan risau, anda belum ketinggalan lagi untuk menjual kerana trend masa kini bahawa pelanggan semakin bertambah dari hari ke hari dengan membeli melalui internet tak kira masa dan tempat.

Bengkel BOSS (Belajar Online Secara Sistematik)

Anda akan dilengkapi dengan skill professional bagi mengetahui selok-belok melakukan perniagaan di internet bermula dari ASAS- di mana pengetahuan ini seterusnya boleh di aplikasi kepada apa jua perniagaan yang anda ada.

Syaratnya anda perlu korbankan sedikit masa dan wang untuk mendapatkan RAHSIA yang mampu membantu anda agar dapat menghabiskan masa bersama keluarga, bebas hutang tanpa perlu fikir pasal duit tak cukup dan betul2 “Enjoy Your Life?.”

JOM!teruskan membaca kerana cikgu BIB amat yakin bahawa Anda berada di sini kerana telah ditakdirkan, bukanlah satu kebetulan!. Mungkin di sinilah permulaan kejayaan Anda dalam kehidupan, InsyaaAllah.

Ikhlas,

Cikgu BIB –  (Bina Internet Bisnes)

(Pengusaha Stokis Tasly Sabah / Hikmah Training Centre / Online Trainer)

 

Kisah hidup saya

Jika ini kebebasan yang ANDA IMPIKAN teruskan membaca kerana ......

“Saya akan kongsikan bagaimana menjana sumber pendapatan stabil walaupun dalam keadaan ekonomi gawat hanya berbekalkan sebuah komputer dan internet”

"Inilah RAHSIA yang Anda perlukan untuk mengubah hidup Anda!"

“Setiap orang wajib belajar!”

Kisah hidup saya

BOSS

Jangan berlengah, bertindak sekarang dan kuasailah Senjata Perniagaan masa kini!. Melalui BOSS Anda mampu memperolehi pendapatan RM1,000 – RM3,000 sebulan secara stabil!.

Kisah hidup saya

PELABURAN ILMU

Bangkitkan nasib anda sekarang kerana cikgu BIB akan kongsikan RAHSIA yang anda perlukan untuk mengubah hidup dalam BENGKEL “BOSS”

Kisah hidup saya

EVERYDAY IS PAY DAY

Kuasai BIB, “Everyday is Pay Day.” Best kan tak perlu tunggu hujung bulan!. Ayuh bangkit dan buktikan kepada diri sendiri yang anda mampu lakukannya!.

Mereka yang bijak telah menggunakan online untuk leveraj bisnes dan hidup mereka berubah dalam masa yang singkat !

Ilmu penyuluh hidup
Kisah hidup saya
Kisah hidup saya
Kisah hidup saya
Kisah hidup saya

Saya dah dapat milestone bagaimana nak bina bisnes untuk jangka masa panjang. Tak sangka mudah betul menghasilkan iklan online kalau guna teknik cikgu BIB!.

Amir Yusuf Shah

Bakeri

Alhamdulillah teknik yang sangat mudah dan powerful. Saya dah buat income sampingan dari rumah. Terima kasih cikgu  BIB!.

Haji Naziff Mokhtar

Pesara

Sungguh ini adalah sebuah teknik powerful yang banyak manfaatnya. Langkah demi langkah yang mudah diikuti dan sistematik. Terima kasih cikgu BIB.

Haji Zulkifli Nahar

Pesara

Modul yang back to basic, wajib dengar dulu penerangan cikgu BIB sebelum mulakan bisnes online kerana ia mengandungi ilmu bisnes yang sangat berguna!.

Faridah

Usahawan

Teknik step by step didalam kelas membuatkan saya seronok belajar!. Teknik BIB membolehkan saya menjana 2 income serentak. Best! Terima kasih cikgu BIB!

Junenaini

Pengusaha Katering

Wow! sambil dodoi anak income meningkat 4 angka dengan menggunakan teknik cikgu BIB. Memang BEST! tiap orang WAJIB belajar!

Haslinda Mat Abas

Surirumah

Sebagai guru silat setiap langkah penting, begitu juga teknik online. Pendapatan saya meningkat setelah mengikut tiap langkah cikgu BIB. Memang terbaik!

Hamidi Md Nor

Guru Silat

Awesome!. Saya dah nampak mudahnya bina bisnes online dengan teknik ni. Terima kasih cikgu BIB share ilmu yang best!.

Zulaifah

Owner Bisnes

usaha tangga kejayaan
usaha tangga kejayaan
Kisah hidup saya

Bengkel 1 hari "Bina Internet Bisnes"

Kenapa urang Sabah perlu belajar disini?

  • Semua kursus online banyak tertumpu di KL. Tak semua orang di Sabah mampu untuk travel semata-mata untuk belajar online disana
  • Kos pergi Semenanjung pun faham-faham jelah..tiket flight, penginapan dan pengangkutan semuanya boleh tahan mahal. Itu belum yuran kursus lagi!
  • Yang pasti memang jarang ada orang sanggup nak ke Sabah untuk mengadakan Kelas Online setiap BULAN
  • Ya! Sampai bila orang di Sabah perlu berharap dan menunggu untuk belajar online yang betul sedangkan ramai yang nak belajar
  • Cikgu BIB amat SERIUS untuk membantu anda mencapai kewangan yang diimpikan.
  • Cikgu dah  jumpa satu FORMULA kejayaan dan Anda hanya duplicate balik kejayaan tu dah jadi lebih senang sebab dah banyak kali try and error.
  • Cikgu BIB sudah menetap di Sabah dan niat cikgu untuk membimbing Anda yang berminat nak belajar buat bisnes online bagi menambahkan pendapatan.
usaha tangga kejayaan

Inilah Teknik powerful yang banyak manfaatnya dan ter-amat-lah rugi kalau melepaskan peluang mempelajarinya begitu saja!

Ilmu penyuluh hidup

SIAPA PERLU HADIR?

  • Mereka yang memiliki keinginan yang besar untuk membuat perubahan dalam hidup
  • Memiliki produk tetapi tidak tahu bagaimana nak pasarkan di internet.
  • Mereka yang berminat untuk belajar bagaimana membina BLOG perniagaan online.
  • Mereka yang teringin nak buat bisnes online tapi takde idea macam mana nak mula.
  • Mereka yang berhasrat bekerja dari keselesaan dirumah
  • Mereka yang mahu mencari peluang untuk menjalankan perniagaan di internet
  • Meraka yang mahu belajar memasarkan produk di internet.
  • Mereka yang mahukan pendedahan maksimum tentang teknik pemasaran di internet.
Ilmu penyuluh hidup
  • Anda akan mula buka mata bagaimana nak mula bisnes online dengan cara yang betul.
  • Anda akan dapat cara teknikal bagaimana nak menghasilkan iklan online dengan betul.
  • Anda dah tahu bagaimana nak buat copywriting supaya berjijih air liur orang nak beli produk anda.
  • Anda dah boleh dapat milestone bagaimana nak bina bisnes online untuk jangka masa panjang.
  • Anda dapat pendedahan bermula daripada matlamat untuk bisnes sehingga cara untuk perolehi hasil bisnes.
  • Anda dah boleh tahu bagaimana nak buat income sampingan minimum RM1000 sebulan dengan bisnes part time melalui online walaupun dari rumah.
  • Anda akan dilengkapi dengan skill bagi mengetahui selok-belok melakukan perniagaan di internet.
  • Pengetahuan ini anda boleh aplikasi kepada apa jua perniagaan yang anda ada.

Adakah anda dapat rasakan yang CIKGU BIB dapat membantu anda ?

Jika YA, cikgu BIB amat gembira jika ia dapat membantu anda.

Oleh itu, cikgu BIB berbesar hati ingin memberi 2 BONUS tambahan bagi melengkapkan lagi ilmu anda.

Kisah hidup saya

BONUS 1

Teknik memilih gambar percuma dalam google & meletak dalam web

BONUS 2

Asas Tulis Headline Power’

InsyaAllah 2 Bonus ini sudah pasti dapat membantu menambahkan ilmu bisnes online anda yang BIB akan kongsikan dalam Bengkel “HOW BIB.”, Modul yang sudah cukup lengkap untuk anda pelajari ilmu tentang memulakan bisnes online.

Harga berpatutan ?

YA sebab cikgu BIB tahu mungkin anda sudah banyak kali kerugian atau masih tidak mendapatkan hasil dari bisnesnya. Atau ada yang baru nak bermula tapi mempunyai kekangan wang!.

YA! Harga amatlah berpatutan kerana niat cikgu BIB adalah untuk membantu anda semua.

Anda hanya perlu membayar RM290 sahaja !

“YA! Jika mengikut harga semasa & pengalaman cikgu nilai ilmu ini mencecah 4 angka”

Tapi sebab niat cikgu BIB untuk membantu maka

Tawaran Istimewa sempena Tahun Baru 2018

Khas untuk 100 yang SERIUS!.

Ilmu online bergerak pantas jika tidak belajar Anda akan ketinggalan jauh di belakang!

Mereka yang bijak menggunakan online untuk leveraj bisnes InsyaAllah hidup mereka akan berubah dalam masa yang singkat!

PETA LOKASI

Kelas Online Sabah (Sila google peta di bawah untuk alamat)

Pertanyaan?

2 + 12 =