Kisah hidup saya

Salam perkenalan,

 

Saya amat gembira bertemu Anda.

Pertama kali biar saya perkenalkan diri. Nama saya Siti Mardiah Bt Zainal Abidin atau  (cikgu BIB – Bina Impian Besar).

18 tahun hidup makan gaji

Dah lama cikgu nak belajar BINA INTERNET BISNES bermula dari waktu makan gaji lagi. Tapi tahu jer lah waktu tu asyik sibuk overtime, maklumlah kerja bank. Masa tu semua masih manual lagi, sibuk semacam tapi yang sedihnya hujung bulan gaji tetap sama.

Impian cikgu nak belajar buat web sebab upah designer mahal gila. Lagi satu sebab tertarik tengok ramai yang berjaya seperti Irfan Khairi, menjalankan bisnes dari rumah hanya dengan komputer dan internet. Cikgu pun pasang angan-angan nak berjaya macam mereka jugak.

Bermula ZERO

“3 tahun dulu ketika bermula hidup Cikgu BIB penuh bermasalah. Usia 50, simpanan zero, hutang berbelit dan ketika dalam kesempitan itulah Cikgu BIB dan suami baru nak memulakan bisnes ini di Sabah.”

Bermula di kaki lima, cikgu BIB dan suami berusaha tanpa jemu. Tapi tahulah berniaga offiline ni ada pasang surutnya. Namun sebab tiada pilihan cikgu BIB terus melangkah disamping berazam mencari jalan untuk mengubah kehidupan kami menjadi lebih baik.

Kisah hidup saya
Kisah hidup saya

Beginilah dulu keadaan cikgu BIB sebelum belajar online

Ilmu ONLINE

Suatu petang masa cikgu BIb sedang duduk menunggu pelanggan, Cikgu BIB scroll internet lalu terbaca satu artikel menarik. Menurut penulis tu, setiap usahawan yang nak membina perniagaan berjaya mesti belajar ilmu online. Cikgu BIB baca dan hayati artikel tu dengan tekun dan mula terdetik YA inilah KUNCI untuk membantu cikgu BIB mencapai impian hidup!.

“Cikgu BIB terus mencari maklumat tentang ilmu online. Selepas tu cikgu BIB ambil langkah belajar bersungguh-sungguh sepenuh hati dan perasaan untuk menguasai ilmu online satu persatu daripada sifu-sifu internet yang hebat. Cikgu BIB dan suami membuat pengorbanan besar untuk dapatkan ilmu ni.”

Kisah hidup saya

KUASAI ONLINE – Senjata Perniagaan Masa Kini!

Pengorban yang berbaloi-baloi!. Hasilnya kini Cikgu BIB dan suami berjaya menjalankan bisnes “DO MORE AND MORE WITH LESS AND LESS.” Maksudnya “Kerja Sikit, Duit Masuk Banyak.”

Ramai bertanya kami RAHSIA nya?

Kisah hidup saya

Allah datangkan Rezeki bersama ILMU

YA!, menggunakan ilmu ONLINE cikgu BIB berjaya LEVERAJ kan BISNES dan memiliki kebebasan masa dan bebas kewangan. Kini kami dapat menghabiskan masa bersama keluarga, boleh beribadah dengan tenang serta bebas hutang tanpa perlu fikir pasal duit tak cukup dan betul2 “Enjoy Our Life.”

Kisah hidup saya

Jika ini kebebasan yang ANDA IMPIKAN?

Maka teruskan membaca kerana impian anda semakin hampir setiap kali anda membaca setiap huruf dalam web ini, Insya ALLAH. Benar ia adalah fantasi tercapai, bukan fantasi yang jatuh ke dalam kategori angan-angan tak bermakna kerana cikgu BIB bercakap dari pengalaman sendiri bukan sekadar berteori @ mengambil kejayaan orang lain @ e-book. 

BERITA BAIK!

YA, Sekarang cikgu BIB sudah bersedia untuk berkongsi “5 Langkah Kejayaan” dengan ANDA yang serius mahu mengubah kehidupan. Cikgu BIB boleh tunjuk cara “Bina Internet Bisnes yang Betul, Serius dan Berkekalan 100% Secara Online” supaya Anda boleh rasa sendiri “Lifestyle Bebas” yang Anda idamkan selama ini (tanpa modal besar, tanpa kerja penat dan boleh buat dari rumah!.)

Kisah hidup saya

Belajar ONLINE dari trainer yang berpengalaman

Sebutlah apa saja perniagaan yang ingin anda ceburi secara online samada PART TIME @ FULL TIME. Nak jual kuih, tudung, kereta, insurans, produk kesihatan atau apa sahaja anda perlukan ilmu. InsyaAllah impian anda boleh direalisasikan dengan teknik pengajaran dan pembelajaran yang cikgu BIB telah permudahkan.

Cikgu BIB ada satu FORMULA kejayaan dan Anda hanya perlu duplicate balik formula kejayaan tu dah jadi lebih senang (sebab dah banyak kali try and error) dan pengetahuan ini seterusnya boleh di aplikasi kepada apa jua perniagaan yang Anda ada. FORMULA yang anda akan belajar adalah tersusun kemas. Hanya trainer yang berpengalaman sahaja mampu lakukannya!.

Kisah hidup saya

Cikgu BIB TERUJA nak berkongsi FORMULA ini dengan anda yang bernasib baik iaitu mereka yang memilih untuk belajar dan berjumpa dengan cikgu BIB secara bersemuka!.

Jangan berlengah, bertindak sekarang dan kuasailah Senjata Perniagaan masa kini!

Sungguh ini adalah sebuah teknik powerful yang banyak manfaatnya dan ter-amat-lah rugi kalau melepaskan peluang mempelajarinya begitu saja!.

Kisah hidup saya
Kisah hidup saya
Kisah hidup saya

Inilah TITIK MULA perubahan untuk Anda Bangkitkan Nasib!

Yuran hanya RM290 

TAPI NANTI DULU….

Untuk 100 yang terawal,

Diskaun RM100

YA anda bayar hanya

RM190

dan…..

PERCUMA T-shirt

Ingat!

Untuk 100 terawal jer..Lepas abis 100 tersebut, bukan jer offer ni ditamatkan TAPI harga bengkel ni pun akan dinaikkan..Serioussss!!

SO APALAGI DAFTAR CEPAT2 SEBELUM TERLAMBAT!

SAYA NAK DAFTAR SEKARANG!

Btw, OFFER ke Bengkel HOW BIB tinggal tak banyak dah.

Anytime je boleh SOLD OUT!

Kalau tak nak terlepas, daftar sekarang ikut arahan di bawah.

HIKMAH TRAINING CENTRE – Sabah LOT 5-E-1, LORONG KK TAIPAN, INANAM NEW TOWNSHIP, 88450 KK, SABAH